Over In Touch

Joke van IJzeren & In Touch

“Zelf ben ik al een leven lang aan het pionieren, innoveren en transformeren”.
Vanuit verschillende werkvelden heb ik kennis samengebracht in een integrale aanpak: psychologie, groepsdynamica, leiderschapsontwikkeling, veranderkunde, projectmanagement, integriteit, bewustzijns- en maatschappelijke ontwikkeling. Constante innovatie op alle domeinen verbind ik in programma’s als ‘Holding Space’, ‘High Touch Connected’, ‘The Source of Feminine Leadership’ en ‘Touching the Community Soul’.

Als organisatieadviseur en coach heb ik 25 jaar ervaring met het begeleiden van participatieve verandertrajecten en daaraan gekoppelde persoonlijke ontwikkeling van mensen in hun organisaties. Uiteenlopende praktijkervaring bij social profit & profit klanten van ‘In Touch’, Pentascope en KPMG Ethics & Integrity, maakt mij een ervaren, krachtige begeleider van complexe bewegingen in mensen en hun organisaties.

In mijn werk kijk ik met een integrale blik. Hierdoor wordt zichtbaar welke samenhang van interventies nodig is. Bij het individu en in het collectief. De juiste mix werkt als een vliegwiel en resultaten volgen. Zo breng ik hart (bezieling), hard (meetbare resultaten) en zacht (de weerbarstige onderstroom) bij elkaar in één werkwijze. Ik werk op een praktische, respectvolle, recht-door-zee manier waarbij ik aanga wat nodig is om de gewenste beweging te realiseren.

LinkedIn Profiel Joke van IJzeren

‘In Touch’ bestaat uit een hecht netwerk van ervaren professionals die op onverwachte wijze beweging brengen in mensen en hun organisaties. Al jarenlang zijn we betrokken bij transformatieprocessen in social profit en profit organisaties. We werken samen met de vernieuwers van deze tijd en wetenschappelijke partners als Nyenrode Business Universiteit. Desgewenst kunnen voor specifieke expertises creatiepartners uit ons netwerk worden ingezet.

Klanten door de jaren heen